´Friend of Eventing Waregem´ worden

International Eventing Waregem biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid aan hun vrienden, gasten en klanten uit te nodigen op een evenement met ’s werelds toonaangevende eventers, zowel paarden als ruiters en dit in een unieke setting door een champagnetafel te kopen in onze Champagnebar met zicht op de spectaculaire watersprong.

Naast champagne kunnen wij u tevens verwennen met Sint- Bernardus bier, wijn en Gin en dit alles vergezeld van hapjes.

Indien u meer informatie wenst om “Friends of Eventing Waregem” te worden kan u ons contacteren via partner@evenentingwaregem.be of +32 (0)475 80 80 40.

EVENTING

Paard en ruiter nemen gedurende meerdere dagen deel aan de wedstrijd, telkens in een verschillende discipline of fase.

Eerst moeten paard en ruiter een dressuurproef afleggen, waarin gehoorzaamheid, discipline, nauwkeurigheid en elegantie bewezen worden.

Daarna nemen ze deel aan een springproef of jumping, ontworpen om hun lenigheid en nauwkeurigheid op snelheid te testen.

Tenslotte moeten ze nog voldoende fit en atletisch zijn om een cross-country parcours af te leggen, waarin vaste natuurlijke hindernissen gesprongen worden binnen een vastgestelde tijd.

De Ground Jury draagt de uiteindelijke verantwoordelijkheid om te oordelen over de drie fases van de competitie.

De Afgevaardigde Dierenarts is verantwoordelijk om te verzekeren dat de FEI-reglementen worden nageleefd, de paarden fit zijn en in staat deel te nemen aan alle fases van de wedstrijd.